aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜονακό σε Μπαρτσελόνα: «Αν θες συμβουλές για να νικήσεις την Παρί, στείλε μήνυμα» (pic)

Μονακό σε Μπαρτσελόνα: «Αν θες συμβουλές για να νικήσεις την Παρί, στείλε μήνυμα» (pic)

Η Μονακό με αρκετή δόση χιούμορ έστειλε μήνυμα στην Μπαρτσελόνα, προσκαλώντας την να της δώσει συμβουλές για να πάρει τη νίκη στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μονακό κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Παριζιάνους με 2-0 κι έτσι έφτασε σε απόσταση δύο βαθμών από τους πρωταθλητές που βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εκτός από αυτό, η ομάδα του Κόβατς επικράτησε για δεύτερη φορά της Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή σεζόν, μιας και στο πρώτο γύρο είχε πάρει τη νίκη στο «Λουί Ντε» και μάλιστα με ανατροπή (3-2).

Η ψυχολογία των Μονεγάσκων, ειδικά μετά το 2Χ2 κόντρα στην Παρί είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα ο διαχειριστής των κοινωνικών μέσων δικτύωσης της ομάδας να προσκαλέσει την Μπαρτσελόνα ώστε να της δώσει συμβουλές για να πάρει τη νίκη στη ρεβάνς στις 10 Μαρτίου για το Champions League.

«Νικήσαμε την Παρί Σεν Ζερμέν και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι! Μπαρτσελόνα, αν χρειάζεσαι συμβουλές, μπορείς να μας στείλεις ένα άμεσο μήνυμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μονακό στα social media και μάλιστα στα ισπανικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ