aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAMετά τον Ρονάλντο ρίχνει και «βόμβα» Ζιντάν η Γιουβέντους

Mετά τον Ρονάλντο ρίχνει και «βόμβα» Ζιντάν η Γιουβέντους

Μία ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους ρίχνει νέα «βόμβα», καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία ο Ζινεντίν Ζιντάν συμφώνησε να επιστρέψει στην ιταλική ομάδα σε ρόλο εξωτερικού συμβούλου!

Aποφασισμένη να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του φετινού καλοκαιριού είναι η Γιουβέντους! Η «Γηραιά Κυρία» μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να φέρει στο Τορίνο μία ακόμη κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στην Γιουβέντους, θέλω να πάρω τα πάντα»!

Ο Γάλλος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης μετά από τρία σερί Champions League και σύμφωνα με την Libertad Digital είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Ζιζού» θα αναλάβει ρόλο εξωτερικού συμβούλου στο αθλητικό μάνατζμεντ της Γιουβέντους και με τον τρόπο αυτό θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Ρονάλντο.

Μάλιστα πηγές κοντά στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας επιβεβαιώνουν την είδηση και ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέτντους αναμένεται να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά από τον επόμενο Οκτώβριο, συνεπικουρώντας το έργο και του Φάμπιο Παρατίτσι που ήδη έχει τέτοιο ρόλο στους νταμπλούχους Ιταλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ