aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσι, Μέσι, Μέσι, Μέσι... (vid)

Μέσι, Μέσι, Μέσι, Μέσι… (vid)

Καρέ του Μέσι και κορυφή η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί «καθάρισαν» από νωρίς την Έιμπαρ (5-0), με τον ηγέτη τους να σκοράρει τέσσερις φορές, κάνοντας χατ-τρικ σ’ ένα ημίχρονο και… προσπέρασαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να παραμείνουν στην κορυφή θα πρέπει να γκελάρει το βράδυ η «βασίλισσα» στην έδρα της Λεβάντε.

Η ομάδα του Σετιέν χρειάστηκε το άγγιγμα του σούπερ-σταρ της, ώστε να πάρει φόρα και να τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος. Η αρχή έγινε στο 14’. Ο Αργεντινός άδειασε τον Αρμπίγια με ποδιά, προτού εκτελέσει τον Ντμίτροβιτς. Πιο δύσκολο, αλλά όχι ασυνήθιστο για τον ίδιο, ήταν το πλασέ στο 37’ από πλάγια θέση. Χωρίς, ωστόσο, την ομορφιά του πρώτου. Ωστόσο, δεν τους… έφταναν τα δύο γκολ του 32χρονου άσου και στο 40’… φύσηξε την μπάλα στα δίχτυα, μετά το λάθος του Τεχέρο, σε φάση που ξεκίνησε από κούρσα του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Ουσιαστικά, τα πάντα είχαν κριθεί πλέον. Το πρώτο μέρος ήταν όλο Μέσι, αφού Γκριμάν και Μπουσκέτς κλώτσησαν μεγάλη ευκαιρία στο 43’. Η Μπάρτσα κράτησε σβηστά το καθαρό προβάδισμά της στο δεύτερο μέρος και προς το φινάλε πάτησε ξανά… γκάζι. Ο Μέσι βανάνισε την άμυνα των φιλοξενούμενων, προτού πλασάρει και ο Μπρέθγουεϊτ χρεώθηκε ασίστ στο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα. Ο Αρτούρ έβαλε απλώς το… κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το τέλος.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ