aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜέσι: Έτοιμος για την ιστορική συμμετοχή

Μέσι: Έτοιμος για την ιστορική συμμετοχή

Ο Λιονέλ Μέσι θα καταρρίψει το ρεκόρ του Τσάβι παίζοντας απέναντι στην Κάδιθ το μεσημέρι της Κυριακής για να γίνει ο κορυφαίος σε επίπεδο συμμετοχών με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην LaLiga.

Έχοντας ήδη φτάσει στις 505 εμφανίσεις ως «μπλαουγκράνα», αφού έχει περάσει και ολόκληρη την ποδοσφαιρική του ζωή στον σύλλογο της Βαρκελώνης, ο Λιονέλ Μέσι θα κατακτήσει ακόμα ένα ρεκόρ ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και θα το προσθέσει στην μεγάλη λίστα με τις εκπληκτικές ατομικές του διακρίσεις.

Απέναντι στην Κάδιθ, θα γίνει πλέον ο κορυφαίος σε συμμετοχές στην LaLiga ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας στα 506 παιχνίδια, ένα περισσότερο από αυτά που είχε μετρήσει ο Τσάβι μέχρι ν’ αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, όπου πλέον παραμένει ως προπονητής.

Ο Μέσι, έπαιξε για πρώτη φορά στην LaLiga σε ηλικία 17 ετών και 3 μηνών και τώρα θα καταρρίψει την κορυφαία επίδοση αναμετρήσεων όντας 33 ετών και 7 μηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ