aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το... ζόρι η Σεβίλλη, ντροπιαστικός αποκλεισμός για Αλαβές

Με το… ζόρι η Σεβίλλη, ντροπιαστικός αποκλεισμός για Αλαβές

Τα βρήκε σκούρα, ζορίστηκε αλλά κατάφερε να προκριθεί η Σεβίλλη!

Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγι δεν κατάφερε στα 90 λεπτά να σκοράρει κόντρα στην Λεγανές, αλλά την… λύγισε τελικά στην παράταση με το τέρμα του Οκάμπος (96′) για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ήττα-σοκ για την Αλαβές η οποία δέχτηκε 5 γκολ από την Αλμερία και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Σαντίκ Ουμάρ άνοιξε το σκορ, ο Ακέτσε διπλασίασε τα τέρματα στο 45, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Σαντίκ ξανά έκανε το 3-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με δυνατό προβάδισμα. Στο 52΄ ο Μπατάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα την ομάδας του κάνοντας το 4-0 και ο Βιγιάρ στο 81’ «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση με 5-0 κόντρα στην Αλαβές.

Στο άλλο ματς, η Χιρόνα επικράτησε με 2-0 της Κάντιθ με δυο γκολ του Φερνάντες στο 48΄και στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Πένα Ντεπορτίνα ηττήθηκε με 1-4 στην παράταση από την Βαγιαδολίδ, ενώ η Λεβάντε έπρεπε να πάει στη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Φουενλαμπράδα με 4-2 (σσ. 1-1 καν. διάρκεια και παράταση).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ