aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜε αντεπίθεση διαρκείας και... buzzer beater του Χοσέλου η Εσπανιόλ πήρε τον βαθμό στο Βίγκο

Με αντεπίθεση διαρκείας και… buzzer beater του Χοσέλου η Εσπανιόλ πήρε τον βαθμό στο Βίγκο

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των Θέλτα και Εσπανιόλ στο Βίγκο, για την 1η αγωνιστική της La Liga, με τους… ψυχωμένους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Θέλτα ήταν καλύτερη στα σημεία στο πρώτο μέρος, στις εκπνοές του οποίου προηγήθηκε με το ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία από τον ηγέτη της, Ιάγκο Άσπας. Η Εσπανιόλ ισορρόπησε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, είδε την εστία της να παραβιάζεται εκ νέου. Συγκεκριμένα, στο 63′ ο νεοφερμένος τους άσος και πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Πασιένσια, έγραψε το 2-0.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ισοφάριση. Αρχικά, ο Εξπόσιτο μείωσε στο 72′, για να έρθει ο Χοσέλου στο 90’+8′ (!) να ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ