aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜε 1.100.000 ευρώ, νοικιάζεις τον Ρονάλντο για 4,5 ώρες!

Με 1.100.000 ευρώ, νοικιάζεις τον Ρονάλντο για 4,5 ώρες!

Mήπως είσαι φανατικός θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ταυτόχρονα έχεις στην άκρη 1.100.000 ευρώ και δεν ξέρεις τι να το κάνεις; Κανένα άγχος. Υπάρχει τρόπος για να… αξιοποιήσεις τα χρήματά σου.

Μετά τη διαρροή σχετικά με τα συμβόλαια των Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, το βιβλίο με τίτλο «Football Leaks: The Dirty Business of Football» κάνει νέες αποκαλύψεις, οι οποίες αφορούν στις (εξωαγωνιστικές) υπηρεσίες που διατίθεται να προσφέρει ο σούπερ – σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρεται, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει χρόνο, παρέα με τον Ρονάλντο, όμως το αντίτιμο είναι… λίγο «τσιμπημένο». Το παράδειγμα που αναφέρεται είναι οι 4,5 ώρες, για τις οποίες ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει 1.100.000 ευρώ (!) στην εταιρεία που διατηρεί ο 32χρονος, τη Multisports & Image Management.

Μάλιστα, μια άλλη εταιρεία με έδρα στη Σαουδική Αραβία, είχε επιλέξει να το κάνει πράξη το 2013. Πληρώνοντας αυτό το ποσό, της δόθηκε και η άδεια να χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο για διαφημιστικούς λόγους στη διάρκεια της συνάντησής τους, να βγάλει μερικές φωτογραφίες μαζί του, να γίνουν δύο αναφορές του ονόματος της εταιρείας στο προφίλ του παίκτη στο Instagram και να της δοθούν πέντε υπογεγραμμένες φανέλες από τον ίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ