aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜατσάρα στην Ουέσκα με εφτά γκολ και νικήτρια τη Θέλτα (vid)

Ματσάρα στην Ουέσκα με εφτά γκολ και νικήτρια τη Θέλτα (vid)

Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουέσκα και την Θέλτα να μην πλησιάζει σε εμπορικότητα το ντέρμπι της Μαδρίτης, ωστόσο στο «Αλκοράθ» έγινε πραγματική ματσάρα με νικήτρια την ομάδα από το Βίγκο.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 4-3 για την 26η αγωνιστική της La Liga ανέβηκαν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν τελευταίοι με 20 και πλέον ψάχνουν απεγνωσμένα αντίδραση.

Η Θέλτα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον Σάντι Μίνα, αλλά η Ουέσκα απάντησε άμεσα με τον Δημήτρη Σιόβα (14’) και τον Ράφα Μιρ (16′). Ωστόσο ο Νολίτο στο 37΄ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν σε θέση οδηγού με τον Ούγκο Μάγιο (52’). Η απάντηση και το 3-3 ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Νταβίντ Φερέιρο (74’), όμως μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Φραν Μπελτράν διαμόρφωσε το τελικό 3-4 και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Βίγκο.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ