aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜατσάρα με επτά γκολ και θριαμβεύτρια τη Βαλένθια!

Ματσάρα με επτά γκολ και θριαμβεύτρια τη Βαλένθια!

Ματσάρα ολκής αποδείχθηκε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Λεβάντε και τη Βαλένθια, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Μπορδαλάς να επικρατεί 4-3, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «νυχτερίδες» ανέβηκαν στην 7η θέση ρίχνοντας στην αμέσως πιο κάτω την Μπαρτσελόνα, ενώ η Λεβάντε πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού, καθώς παραμένει τελευταία χωρίς νίκη και με μόλις οκτώ βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση ο Καμπάνια, αφού νικήθηκε από τον Σίλεσεν σε εκτέλεση πέναλτι, πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ στο 21’ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ροτζέρ Μαρτί έγραψε το 2-0, δείχνοντας ότι μπορεί αυτή η αγωνιστική να είναι η… λυτρωτική για τους γηπεδούχους.
Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων άρχισε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γκέδες να μειώνει σε 2-1, ενώ στο 50’ ο Σολέρ με εκτέλεση πέναλτι η Βαλένθια έφτασε πάρα πολύ γρήγορα στην ισοφάριση.

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 72’, με τον Γκέδες να δίνει αυτή τη φορά την ασίστ, ενώ ο Πορτογάλος έδωσε συνέχεια στο δικό του προσωπικό του σόου στο 85’, που διαμόρφωσε το 2-4. Το τελικό σκορ έγραψε ο Μπαρντί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χωρίς η Λεβάντε να κερδίσει κάτι από την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ