aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜατέους: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι για τον Ρονάλντο»

Ματέους: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι για τον Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής με τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στη Γιουβέντους να ταράζει τα νερά της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας. Πέρα από τις οικονομικές-εμπορικές παραμέτρους όμως υπάρχει και το ποδόσφαιρο και με βάση αυτό ο Λόταρ Ματέους πήρε θέση στο ενδεχόμενο μετακίνησης του CR7 στη μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο θρυλικός Γερμανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες στην τακτική που έχει το ιταλικό ποδόσφαιρο, που δεν θα ταιριάξουν στον Κριστιάνο Ρονάλτο, λέγοντας συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και έχει κερδίσει τα πάντα εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να πάει στη Γιουβέντους. Το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι ίδιο με παλιά. Υπάρχουν σημάδια ότι βελτιώνεται και οι ομάδες του τα πήγαν καλά τα τελευταία χρόνια στο Champions League και στο Europa League, ωστόσο δεν έχουν φτάσει ακόμα το επίπεδο των αγγλικών και των ισπανικών συλλόγων. Το ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου δεν είναι για τον Ρονάλντο. Όλοι οι παίκτες θα τον προσέχουν, ενώ θα χάσει και ταχύτητα εξαιτίας της αμυντικής τακτικής. Αυτό που δεν θα χάσει ποτέ είναι το κίνητρό του και το ότι είναι ένας μοναδικός επαγγελματίας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ