aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAMarca: «Ντροπή – Η UEFA παίρνει εκδίκηση από την Ρεάλ για την Super League»

Marca: «Ντροπή – Η UEFA παίρνει εκδίκηση από την Ρεάλ για την Super League»

Μπάχαλο. Η UEFA τα έκανε… μαντάρα με την κλήρωση. Και τελικά η διαδικασία είχε και δεύτερο… part. Οι περισσότερες ομάδες έκαναν τα παράπονα τους, ωστόσο υπήρξαν και ορισμένες η οποίες είχαν ευνοηθεί από την κληρωτίδα στο πρώτο μέρος της κλήρωσης. Πιο συγκεκριμένα η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα έκανε λόγο περί σκανδάλου εφόσον η κλήρωση επαναλαμβανόταν.

Τελικά κάτι τέτοιο συνέβη, και αυτή την φορά η τύχη δεν χαμογέλασε στην «Βασίλισσα» φέρνοντας της στον δρόμο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, την Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Φυσικά στις τάξεις της Ρεάλ δεν πήραν και πολύ ευχάριστα την συγκεκριμένη εξέλιξη, με την δημοφιλής ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία είναι προσκείμενη στη Ρεάλ, να κυκλοφορεί την Τρίτη το πρωί με την λέξη «ντροπή» διαφοροποιώντας τον χαρακτηρισμό «vergüenza», βάζοντας και το όνομα της UEFA μαζί.

Η Marca βλέπει πίσω από το φιάσκο της χθεσινής κλήρωσης ένα οργανωμένο σχέδιο της UEFA, προκειμένου να αλλάξει ο αντίπαλος των «μερέγχες» και αντί για την Μπενφίκα να ανταμώσει με την Παρι.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς αυτό αποτελεί μια είδους εκδίκηση της UEFA για την European Super League.

marca

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ