aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜανταντά: «Είμαστε γελοίοι, δεν είμαστε στο επίπεδο της διοργάνωσης»

Μανταντά: «Είμαστε γελοίοι, δεν είμαστε στο επίπεδο της διοργάνωσης»

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Μαρσέιγ, μετά τη νέα ήττα από την Πόρτο που ήταν η τρίτη σερί στο φετινό Champions League. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας, Στιβ Μανταντά, μίλησε με σκληρή γλώσσα μετά το 3-0 στο «Ντραγκάο»

«Προφανώς, μπορούμε μόνο να ανησυχούμε όταν βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα. Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε αυτήν την στιγμή, επειδή υπάρχει ένα πολύ αρνητικό συναίσθημα και πολλή συσσωρευμένη οργή, αλλά έχουμε τρία παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να δείξουμε ένα νέο πρόσωπο, επειδή είμαστε πια γελοίοι. Είναι απαραίτητο να προβληματιστούμε, γιατί δεν είμαστε στο επίπεδο αυτής της διοργάνωσης. Και ξέρετε τι με κάνει πιο αναστατωμένο; Αυτά τα ανόητα γκολ που δεχόμαστε και που σκοτώνουν τα παιχνίδια στην αρχή», δήλωσε σχετικά ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου χωρίς βαθμό. Την επόμενη (4η) αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Πόρτο και στην συνέχεια (5η) τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας την διαδρομή της στη φάση των ομίλων, με μια επίσκεψη στο Μάντσεστερ με αντίπαλο την Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ