aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜάχη Γιουβέντους - Ατλέτικο για Μίλικ

Μάχη Γιουβέντους – Ατλέτικο για Μίλικ

To φετινό καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό για τη Νάπολι, καθώς αναμένεται να γίνουν σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει σκοπό να βάλει στη… βιτρίνα αρκετά απ’ τα μεγάλα ονόματα, με τους Καλιντού Κουλιμπαλί και Αρκάντιους Μίλικ να ξεχωρίζουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, στο παιχνίδι της απόκτησης του Πολωνού επιθετικού, πέρα από τη Γιουβέντους, έχει μπει κι η Ατλέτικο. Ο 26χρονος φορ έχει την εφετινή σεζόν 13 γκολ σε 25 αγώνες, δείχνοντας πως αφήνει πίσω μία δύσκολη περίοδο με πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες τη Νάπολι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά, ενώ δεν δείχνουν διάθεση για έμψυχα ανταλλάγματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μίλικ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, επομένως είναι η τελευταία ευκαιρία των Ναπολιτάνων να τον παραχωρήσουν και να βγάλουν κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ