aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λύτρωσε τη Ρεάλ ο Ροντρίγκο

Η Ρεάλ νίκησε στο 89’ 2-1 τη Ράγιο Βαγεκάνο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την 36η αγωνιστική της la Liga κι έδωσε την ευκαιρία στους «μερένχες» να ανέβουν προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με +2 από την Ατλέτικο, περιμένοντας τι θα κάνουν οι «ροχιμπλάνκος» την Πέμπτη στο «Κορνεγιάλ Πρατ» κόντρα στην Εσπανιόλ.

Οι «μερένχες» πίεσαν από την αρχή και προηγήθηκαν με τον Μπενζεμά στο 31’ μέσα από την περιοχή μετά την ωραία μπαλιά του Βαλβέρδε. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες, όμως η αστοχία τους έφερε την ισοφάριση από τον Ντε Τομάς μετά την μπαλιά του Τσαβαρία στο 84’. Τελικά, στο 89’ ο Ροντρίγκο εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Θεμπάγιος κι έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης, αφήνοντας την τέταρτη ομάδα της πρωτεύουσας στο -4 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παρέμεινε στο «κόλπο» της τετράδας η Βιγιαρεάλ με το 2-0 στο «Θεράμικα» επί της Κάντιθ, που παρέμεινε στο +3 από τις θέσεις υποβιβασμού. «Αυτοκτόνησε» η Σεβίλλη, η οποία ήρθε 1-1 στην έδρα της καταδικασμένης Ελτσε, αφού βρέθηκε μόλις στο -1 από την έβδομη προνομιούχο θέση και την Μπιλμπάο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα βρισκόταν στο +1 από τους Βάσκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ