aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛύτρωσε τη Ράγιο σε «νεκρό» χρόνο ο Ουνάι Λόπεθ! (vid)

Λύτρωσε τη Ράγιο σε «νεκρό» χρόνο ο Ουνάι Λόπεθ! (vid)

Σε ένα ματς… θρίλερ η Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε με 2-1 της μαχητικής αλλά άτυχης Έλτσε με «χρυσό» σκόρερ τον Ουνάι Λόπεθ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις καθώς στο 20ο λεπτό ο Λεζόν σκόραρε για την Ράγιο με το γκολ όμως να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Η απάντηση της Έλτσε ήρθε 12 λεπτά αργότερα όταν μετά από κόρνερ ο Ντιμιτριέφσκι έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπογέ, προ κενής εστίας, έκανε το 0-1 για την Έλτσε.

Ο ρυθμός έγινε ακόμη καλύτερος και η Ράγιο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 40′. Ο Καμέγιο σούταρε από μέση απόσταση η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Φερνάντες αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα του Βadia για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Ράγιο μονοπώλησε το ενδιαφέρον, εντείνοντας την πίεση της με αποκορύφωμα το ευθύβολο δυνατό σουτ του Ισί με το αριστερό στο 75′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντία, διατηρώντας το 1-1.

Ωστόσο με ένα απίθανο σουτ στην κίνηση, ο Ουνάι Λόπεθ «λύτρωσε» τη Ράγιο Βαγεκάνο, χαρίζοντας της ένα τρίποντο που φάνταζε χαμένο. Στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό η Έλτσε, 10η η Ράγιο με 10 βαθμούς σε 7 ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ