aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛιονέλ Μέσι: Το «France Football» τον έντυσε με την φανέλα της Παρί! (pic)

Λιονέλ Μέσι: Το «France Football» τον έντυσε με την φανέλα της Παρί! (pic)

Το τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού «France Football» έντυσε τον Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και αποκαλύπτει το κρυφό χαρτί των Παριζιάνων για την προσπάθεια απόκτησης του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κάνουν συνεχώς λόγο για «ασέβεια» της Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή οι άνθρωποι της αναφέρονται στην πιθανότητα απόκτησης του Λιονέλ Μέσι, παρ’ ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο εν ισχύ, έστω και αν αυτό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Το γαλλικό περιοδικό «France Football», όμως, πήγε ένα.. βήμα παραπέρα και έντυσε τον Λέο με την φανέλα της Παρί! «Ο κρυφός άσος της Παρί» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος του τελευταίου τεύχους, το οποίο επικεντρώνεται στον ρόλο που μπορεί να παίξει ο Νεϊμάρ στην απόφαση του Μέσι, αλλά και την δυνατότητα της Παρί να καλύψει τις (υψηλότατες) οικονομικές του απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ