aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛεβαντόφσκι: «Θέλω να παίξω με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: «Θέλω να παίξω με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Και ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να παίξει στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα! Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που φέτος είχε μια σούπερ σεζόν με 32 γκολ και 7 ασίστ σε 43 ματς, θέλει να είναι συμπαίκτης με τον Αργεντινό σταρ, το μέλλον του οποίου ακόμη είναι μετέωρο.

Την στιγμή που τα δημοσιεύματα θέλουν να έχει στα χέρια του μυθική πρόταση 400.000.000 ευρώ, η Μπάρτσα κάνει την προσπάθειά της για να τον φέρει πίσω στο σπίτι του, στο Καμπ Νόου.

«Θέλω να παίξω με τον Μέσι εδώ, στη Μπαρτσελόνα. Εχει αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο εύκολο να παίζεις με παίκτες που κατανοούν το ποδόσφαιρο βαθιά, όπως εκείνος», τόνισε αρχικά ο Πολωνός στράικερ στο Meczyki για να εξηγήσει:

Το στιλ παιχνιδιού του Μέσι έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Σκέφτεται διαφορετικά και τοποθετείται διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο. Έχει μια μοναδική αίσθηση. Σίγουρα θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιούσαμε. Πού θα έβαζα στο γήπεδο; Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Τσάβι για αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ