aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛεβαντόφσκι: «Μπορώ στο υψηλότερο επίπεδο για λίγα ακόμη χρόνια - Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: «Μπορώ στο υψηλότερο επίπεδο για λίγα ακόμη χρόνια – Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Τσάβι για το «clasico» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Κυριακή (19/3).

Ο Πολωνός σέντερ φορ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχοντας πετύχει 25 γκολ σε 31 συμμετοχές, με τους Καταλανούς να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς έχει αποσπαστεί εννέα βαθμούς από τους «μερένχες», οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Ο 34χρονος επιθετικός τόνισε πως έχει ακόμη κάποια χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει για πολλά χρόνια στους «μπλαουγκράνα», με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

«Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω για λίγο χρόνια σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι για ένα ή δύο, θα είναι για περισσότερα. Ελπίζω να μείνω στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια», ήταν τα λόγια του αρχισκόρερ των Καταλανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ