aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛεονάρντο: «Η Ρεάλ πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι με τον Μπαπέ»

Λεονάρντο: «Η Ρεάλ πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι με τον Μπαπέ»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, μετά τα σχόλια του Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Κίλιαν Μπαπέ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αφήσει ανοιχτό παράθυρο… εξελίξεων τον Ιανουάριο για την υπόθεση μεταγραφής του 22χρονου Γάλλου, γεγονός που προφανώς δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους των Παριζιάνων.

Μάλιστα ο Λεονάρντο δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των Μερένγκες και με τη σειρά του κατηγόρησε τους Μαδριλένους για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά και έλλειψη σεβασμού προς το γαλλικό κλαμπ.

«Αυτή η κατάσταση συμβαίνει εδώ και δυο χρόνια. Σας υπενθυμίζω ότι το μεταγραφικό παζάρι έχει τελειώσει. Πλέον παίζουμε αγώνες και η Ρεάλ δεν μπορεί να συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι. Δείχνει συνεχώς έλλειψη σεβασμού προς το κλαμπ και τον ποδοσφαιριστή. Ο Μπαπέ είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και θα συνεχίσει να είναι για όσο διαρκεί το συμβόλαιό του» ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ