aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΛειψία: Στα ραντάρ των Μπαρτσελόνα - Ρεάλ ο Κονάτε

Λειψία: Στα ραντάρ των Μπαρτσελόνα – Ρεάλ ο Κονάτε

O Κονάτε έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λειψίας, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάζουν την περίπτωσή του, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα “AS”.

Και οι δύο ομάδες θα προχωρήσουν σε “λίφτινγκ” στο κέντρο της άμυνας το προσεχές καλοκαίρι και ο 21χρονος υψηλόσωμος (1.94 μ.) Γάλλος στόπερ είναι μια από τις επιλογές που βρίσκονται στις λίστες των δύο ομάδων.

Φέτος ο Κονάτε έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για έναν στόπερ, πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, ενώ διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση για τα δεδομένα της θέσης που αγωνίζεται.

Μεγάλο μειονέκτημά του η επιρρέπεια στους τραυματισμούς, κάτι που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τις τελευταίες δύο σεζόν. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τον προορίζει για αντικαταστάτη του Νταγιότ Ουπαμεκάνο, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ