aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛειψία: Ανακοίνωσε τον Μορίμπα, πήρε 16 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα

Λειψία: Ανακοίνωσε τον Μορίμπα, πήρε 16 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα

Ο Ιλάιτς Μορίμπα θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Λειψία για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την Μπαρτσελόνα να βάζει στα ταμεία της 16 εκατ. ευρώ από την πώληση του 18χρονου

Παίκτης της Λειψία είναι και με τη βούλα ο Ιλάιτς Μορίμπα, ο οποίος θα μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της. Ο 18χρονος, που αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ταύρους διάρκειας πέντε ετών.
Η Μπαρτσελόνα είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον Γουινέζο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό και υπό τον φόβο να τον χάσουν την επόμενη σεζόν ως ελεύθερο, οι μπλαουγκράνα κατέληξαν σε συμφωνία με τη Λειψία για τη μεταγραφή του αντί 16 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία περιλαμβάνει και 6.000.000 ως μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης 10% που θα εισπράξει η Μπαρτσελόνα.
Την περασμένη σεζόν, ο Μορίμπα σε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ