aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα: «Τουλάχιστον τέσσερις μετεγγραφές, δεν θα ξεφύγουμε οικονομικά»

Λαπόρτα: «Τουλάχιστον τέσσερις μετεγγραφές, δεν θα ξεφύγουμε οικονομικά»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ζουάν Λαπόρτα, όσον αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» μίλησε για τα πλάνα που έχουν οι Καταλανοί για το ερχόμενο καλοκαίρι, ανέφερε πως θα γίνουν σίγουρα τέσσερις προσθήκες, ωστόσο κράτησε χαμηλά την… μπάλα, καθώς πρόσθεσε πως στόχος του συλλόγου είναι να μην ξεφύγει στα ποσά ώστε να μη γίνουν τα ίδια λάθη που έγιναν με την προηγούμενη διοίκηση.

«Θα κάνουμε τουλάχιστον 4 μεταγραφές, θέλουμε ενίσχυση σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεφύγουμε από το οικονομικό μας πλάνο που μέχρι και το 2023 πρέπει να ισχύσει».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ποιος ξέρει που θα βρισκόμασταν αν είχαμε επιλέξει εξ αρχής τον Τσάβι και αν είχαμε από το καλοκαίρι αυτές τις μεταγραφές που κάναμε τον Ιανουάριο… Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα επόμενα χρόνια για να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

Ο Τσάβι είναι ο άνθρωπος που μας βοήθησε να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές, έχει επιστρέψει η χαρά στην Μπαρτσελόνα και πλέον με το πρότζεκτ το οποίο έχουμε βάλει σε εφαρμογή, ο σύλλογος είναι πολύ πιο ελκυστικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ