aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα: «Λεβαντόφσκι και Ραφίνια θέλουν Μπαρτσελόνα, δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Ντε Γιονγκ»

Λαπόρτα: «Λεβαντόφσκι και Ραφίνια θέλουν Μπαρτσελόνα, δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Ντε Γιονγκ»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα έκανε την εμφάνιση του σε δημόσια εκδήλωση στο Σ’Αγαρό της Τζιρόνα και όπως είναι λογικό «βομβαρδίστηκε» από ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα ανοιχτά ζητήματα του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δεδομένη επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Ραφίνια να γίνουν κάτοικοι Βαρκελώνης, στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Ντεμπελέ και στην ενδεχόμενη πώληση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζουάν Λαπόρτα:

Για τον Λεβαντόφσκι: «Ο Λεβαντόφσκι είναι παίκτης της Μπάγερν. Προτιμώ να είμαστε συγκρατημένοι. Εκτιμούμε το γεγονός πως θέλει να έρθει. Είμαστε πολύ κολακευμένοι».

Για τον Ραφίνια: «Μιλάμε με την Λιντς για τον παίκτη, δεν νομίζω να προσβληθούν. Έχουμε επικοινωνία, υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Ραφίνια θέλει να έρθει στη Μπάρτσα».

Για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ: «Υπάρχουν διάφορες ομάδες που τον θέλουν, δεν είναι μόνο η Γιουνάιτεντ. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε ενώ και εκείνος θέλει να μείνει».

Για τον Ουσμάν Ντεμπελέ: «Εάν αποδεχτεί τους οικονομικούς μας όρους, θα παραμείνει. Δεν βάζουμε χρονικά όρια».

Για τους κλεισμένους Κεσί – Κρίστενσεν: «Θα παρουσιάσουμε τον Κεσί την ερχόμενη Τετάρτη και τον Κρίστενσεν την ερχόμενη Πέμπτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ