aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα: «Ίδιο μπάτζετ και τη νέα σεζόν στο μπάσκετ της Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Ίδιο μπάτζετ και τη νέα σεζόν στο μπάσκετ της Μπαρτσελόνα»

Σε πολύ υψηλά επίπεδα θα παραμείνει το μπάτζετ της ομάδας μπάσκετ της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν, όπως τόνισε ο Ζοάν Λαπόρτα μιλώντας σε καταλανικό ραδιόφωνο. «Θα διατηρήσουμε το μπάτζετ στο ίδιο ύψος, δεν θα αυξηθεί», ανέφερε ο πρόεδρος του κλαμπ.

Σύμφωνα με έρευνα του Basketnews, η Μπαρτσελόνα έχει μεικτό μπάτζετ ύψους 43,5 εκατ. ευρώ, μικρότερο σε όλη την Ευρωλίγκα μόνο από αυτό της Ρεάλ. Το «καθαρό» ύψος των συμβολαίων προπονητών και παικτών είναι 18,8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατασκευή νέου κλειστού 12.500 θεατών, η κατασκευή του οποίου θα αρχίσει το 2022 και θα αντικαταστήσει το παλιό και μικρό «Παλάου Μπλαουγκράνα». «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμο μέχρι το 2026. Το ποδοσφαιρικό μας γήπεδο θα ολοκληρωθεί νωρίτερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ