aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, θέλω να γυρίσει»

Λαπόρτα για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, θέλω να γυρίσει»

Θετικός αλλά επιφυλακτικός είναι ο Ζοάν Λαπόρτα για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, όπως υποστήριξε στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Καταλανών τόνισε ότι ο Μέσι είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών και άξιζε απόλυτα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Για εμάς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το άξιζε. Είμαι σίγουρος ότι έχει στην καρδιά του την Μπαρτσελόνα. Θα είναι για πάντα συνδεδεμένος με την Μπαρτσελόνα. Θα θέλαμε να γυρίσει πίσω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε και πρόσθεσε, «Εννοείται ότι θέλω να γυρίσει μια μέρα. Είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αυτήν τη στιγμή και έχει συμβόλαιο μαζί τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Δεν θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες»

Ο Μέσι, σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ, αναμένεται να ανανεώσει με την Παρί έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ είχε γίνει από καταλανικά Μέσα ότι ο Λαπόρτα πρόκειται να επικοινωνήσει με τον Αργεντίνο σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ