aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα: «Ελπίζω να μείνει ο Ντεμπελέ, είναι καλύτερος του Εμπαπέ»

Λαπόρτα: «Ελπίζω να μείνει ο Ντεμπελέ, είναι καλύτερος του Εμπαπέ»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Ζοάν Λαπόρτα. Κι αν κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να αισιοδοξεί πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ, η άποψη πως ο Γάλλος φορ είναι ανώτερος του Κιλιάν Εμπαπέ (που οδεύει προς Ρεάλ το καλοκαίρι) είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη.

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Ντεμπελέ. Θέλει να μείνει και τον θέλουμε κι εμείς, γιατί είναι σπουδαίος παίκτης. Χρειάζονται επαφές με τους εκπροσώπους τους που θέλουν το καλύτερο για εκείνον. Έχω μεγάλο ενθουσιασμό για τον Ντεμπελέ, είναι ανώτερος του Εμπαπέ», τόνισε.

Ο 24χρονος άσος δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε το 2017 από τη Ντόρτμουντ για 105 εκατ. ευρώ. Ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, ενώ υπέπεσε και σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα παρουσιάζοντας μόνο κάποιες εκλάμψεις του ταλέντου του.

Συνολικά σε 121 εμφανίσεις μετρά 30 γκολ και 21 ασίστ, ενώ φέτος έχει μόλις 3 συμμετοχές και συνολικά 73 λεπτά, καθώς έχει χάσει και πάλι πάρα πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ