aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα: «Δεν αποκλείω επιστροφή Μέσι και Ινιέστα»!

Λαπόρτα: «Δεν αποκλείω επιστροφή Μέσι και Ινιέστα»!

Επικοινωνιακό τρικ ή παράθυρο επιστροφής; Ο Τζουάν Λαπόρτα δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και του Αντρές Ινιέστα.

Η επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα, σε συνδυασμό με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι ήταν κάτι που ξύπνησε έναν κοιμώμενο γίγαντα, κάτι που άνοιξε την όρεξη και για άλλες επιστροφές.

Αναφερόμενος στην απόκτηση του Ντάνι Άλβες, ο Τζουάν Λαπόρτα αναγνώρισε ότι ο Βραζιλιάνος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να γυρίσει στους μπλαουγκράνα και τόνισε ότι προσθέτει ανταγωνιστικότητα, προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή στα αποδυτήρια.

Ερωτηθείς για το αν αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μία πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι και του Αντρές Ινιέστα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν απέκλεισε τίποτα, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Δεν το αποκλείω. Στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Ο Ντάνι Άλβες απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, είναι ακόμα ενεργοί παίκτες και βοήθησαν να μεγαλώσει τόσο πολύ αυτός ο σύλλογος», ήταν τα αινιγματικά λόγια του Λαπόρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ