aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGALa Liga: Όλα κρίνονται τελευταία αγωνιστική!

La Liga: Όλα κρίνονται τελευταία αγωνιστική!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπαρσελόνα 88

2. Ρεάλ 87

3. Ατλέτικο Μαδρίτης 85

Η τελευταία αγωνιστική 14/5: Γρανάδα-Μπαρσελόνα, Λα Κορούνια-Ρεάλ και Ατλέτικο-Θέλτα.

Με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπαρσελόνα μοιάζει το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Ατλέτικο πλέον έχει βγει εκτός διεκδίκησης καθώς με την ήττα-σοκ από την υποβιβασμένη Λεβάντε υπολείπεται 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάρσα, αλλά δεν υπερέχει στην ισοβαθμία. Η Ρεάλ από την άλλη μετά τη δύσκολη νίκη επί της Βαλένθια παρέμεινε σε απόσταση «αναπνοής» από τους «μπλαουγκράνα»

Τα σενάρια για: Ατλέτικο: Οι «ροχιμπλάνκος» δεν ελπίζουν σε τίτλο παρά μόνο σε κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Έτσι θέλει τελευταία αγωνιστική ήττα της Ρεάλ για να τα καταφέρει.

Ρεάλ-Μπάρσα: Το αυτονόητο. Η κάθε μία θέλει νίκη δικιά της και ήττα της άλλης. Η Μπαρσελόνα βέβαια αν κερδίσει κατακτά το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Από την άλλη πλευρά η «βασίλισσα» ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα ελπίζοντας σε ήττα της «αιώνιας» αντιπάλου στην έδρα της Γρανάδα η οποία σώθηκε την περασμένη αγωνιστική.

Πηγή: onsports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ