aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚρόος: «Ο Μπενζεμά έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, ο Μέσι δεν την άξιζε»

Κρόος: «Ο Μπενζεμά έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, ο Μέσι δεν την άξιζε»

Ο Τόνι Κρόος τάσσεται με εκείνους που θεωρούν πως ο Λιονέλ Μέσι δεν άξιζε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, υποστηρίζοντας ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα έπρεπε να είναι ο κάτοχος του πολύτιμου βραβείου

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκε εκτός της πρώτης τριάδας, καθώς κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα της Χρυσής Μπάλας. Ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Τόνι Κρόος, σχολίασε την απονομή των βραβείων, υποστηρίζοντας πως ο Γάλλος επιθετικός άξιζε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Αντίθετα, εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με την απονομή του βραβείου στον Λιονέλ Μέσι, ενώ πρόσθεσε ότι την κορυφαία τριάδα θα έπρεπε να συμπληρώνουν οι Μπενζεμά, Λεβαντόβσκι και Ζορζίνιο.

“Γιατί να μην κατακτήσει ο Μπενζεμά τη Χρυσή Μπάλα; Ο Λίο δεν το άξιζε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μαζί με τον Κριστιάνο, ήταν οι παίκτες της τελευταίας δεκαετίας, αλλά φέτος θα έπρεπε να βρίσκονται άλλοι μπροστά τους”, τόνισε ο Γερμανός στο podcast.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ