aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAKριστιάνο Ρονάλντο χωρίς... σταματημό! (vids)

Kριστιάνο Ρονάλντο χωρίς… σταματημό! (vids)

Δεν έχει χάσει ούτε λεπτό ο Πορτογάλος, ακόμα και σε αγώνες όπως αυτός της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Έιμπερ, στον οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ώστε να τους έχει φρέσκους στη ρεβάνς με τη Βόλφσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρονάλντο αγωνίστηκε κανονικά και τρεις ημέρες μετά ήταν αυτός που με το χατ τρικ του έκανε την ανατροπή κόντρα στους Γερμανούς και χάρισε στη Ρεάλ την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Σε αυτά τα 33 παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος έχει πετύχει 31 γκολ και έχει δώσει 11 ασίστ. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Μαδριλένοι φέτος έχουν δώσει δέκα παιχνίδια, έχει χάσει μόλις… ένα λεπτό!

Κι αυτό διότι στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» κόντρα στη Ρόμα έγινε αλλαγή στο 89′ όταν μπήκε στη θέση του ο Κασεμίρο. Αντί, λοιπόν, να έχει 900 λεπτά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 899 με 16 γκολ και 4 ασίστ.

Και, φυσικά, δεν θα σταματήσει εδώ καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ