aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚούμαν: «Οταν έφυγα η Μπαρτσελόνα ήταν στο -8 και τώρα η διαφορά έχει μεγαλώσει περισσότερο»

Κούμαν: «Οταν έφυγα η Μπαρτσελόνα ήταν στο -8 και τώρα η διαφορά έχει μεγαλώσει περισσότερο»

Ο Ρόναλντ Κούμαν, γι’ ακόμη μία φορά στις δηλώσεις του, άφησε αιχμές κατά της Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως όταν αποχώρησε την είχε αφήσει σε καλύτερη φόρμα.

Πρόσφατα ο Ολλανδός τεχνικός είχε εκφράσει τα παράπονά του από τον Λαπόρτα, με ένα εξ αυτών να είναι το ότι δεν είχε το ίδιο χρονικό περιθώριο στην διάθεση του με αυτό του Τσάβι. Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών τόνισε πως του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν κατάφερε να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του.

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι στο -15 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν την άφιξη του Τσάβι όμως, ο Ρόναλντ Κούμαν είχε καλύψει σε μεγάλο βαθμό αυτή τη διαφορά, καθώς ήταν στο -8. Ο Ολλανδός τεχνικός, που δεν έχει πατήσει ακόμα το πόδι του στο «Καμπ Νόου» μετά την απόλυσή του μίλησε για τη θητεία του στους «μπλαουγκράνα» κι εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με τον χρόνο που δεν είχε να χτίσει την ομάδα που ήθελε.

«Σίγουρα η Μπαρτσελόνα έχει βελτιωθεί σε κάποια πράγματα. Έχουν αποκτήσει τρεις επιθετικούς ή τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν μπροστά. Δεν είναι καλό να συγκρίνω. Όταν έφυγα, η Μπαρτσελόνα ήταν οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και τώρα σχεδόν είναι στους διπλάσιους. Δεν είναι καλό να συγκρίνουμε. Το έργο του Τσάβι Είναι εξίσου περίπλοκο με εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόναλντ Κούμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ