aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚούμαν: «Ο Φάτι θα παίξει με Λεβάντε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του»

Κούμαν: «Ο Φάτι θα παίξει με Λεβάντε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του»

Η ημερομηνία έγραφε 14 Νοεμβρίου του 2020 όταν ο Ανσού Φάτι είδε από τη μια στιγμή στην άλλη την καριέρα του να κρέμεται από μια κλωστή.

Το wonderkid της Μπαρτσελόνα υπέστη ρήξη μηνίσκου απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου για τετράμηνη απουσία, τελικά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα.

Έπειτα από δυο αποτυχημένα χειρουργεία και αμέτρητες αποθεραπείες, ο Κούμαν έχει επιτέλους ξανά στη διάθεσή του τον 18χρονο που είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από περίπου 11 μήνες κόντρα στη Λεβάντε.

«Ο Φάτι θα αγωνιστεί για περίπου 15 λεπτά αύριο. Είναι σημαντικό να επανέλθει χωρίς προβλήματα, για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» σημείωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που ήθελαν την επιστροφή του πολιτογραφημένου Ισπανού να είναι πιο κοντά από ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ