aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚούμαν για Μέσι: «Απέδειξε ξανά γιατί είναι ο καλύτερος όλων, αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Κούμαν για Μέσι: «Απέδειξε ξανά γιατί είναι ο καλύτερος όλων, αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Λιονέλ Μέσι, πρόσφατα έφτασε στην κατάκτηση του Copa America με την εθνική του ομάδα. Ενας τίτλος ο οποίος έλειπε απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια από την πλούσια καριέρα του 34χρονου άσου.

Μετά από αυτόν τον σπουδαίο τίτλο, ο Αργεντινός άσος βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του στο Μαϊάμι για λίγες ημέρες ξεκούρασης, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει μυστική τη διαμονή του, με αποτέλεσμα εκατοντάδες θαυμαστές να τον περικυκλώσουν για ένα αυτόγραφο.

Οσον αφορά το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν βέβαιη την παραμονή του, καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Μέσι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο προπονητής του πάντως Ρόναλντ Κούμαν, τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες στη Βαρκελώνη και φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του 34χρονου μεσοεπιθετικού. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως αξίζει στο τέλος να κατακτήσει και το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», μετά τις εμφανίσεις που έκανε με την «Αλμπισελέστε» στο Copa America.

«Έδειξε και πάλι σε όλο τον κόσμο γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Για εμένα ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνει δική του τη “Χρυσή Μπάλα”. Πιστεύω πως είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει ακόμη μία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ