aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚούμαν: «Είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες»

Κούμαν: «Είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες»

Ενόψει της αναμέτρησης με την Μπενφίκα ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε σχέση με το «ταβάνι» της Μπαρτσελόνα στο φετινό Champions League.

Η απογοητευτική εικόνα της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει εγείρει πολλά ερωτήματα και αμφιβολίες σε σχέση με τις δυνατότητες των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι για την ώρα φαίνεται να αντιμετωπίζουν δυσκολίες απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η ήττα στο «Καμπ Νου» από την Μπάγερν (0-3) στην πρεμιέρα του Champions League που εκτός των άλλων συνδυάστηκε και από μια αποκαρδιωτική εμφάνιση από πλευράς Καταλανών.

Ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, ο Κούμαν κλήθηκε να απαντήσει για το «ταβάνι» της ομάδας του στη διοργάνωση, με τον Ολλανδό να προχωρά σε μια αφοπλιστικά ειλικρινά απάντηση.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτή την περίοδο με τις αλλαγές που γίνονται στην ομάδα είναι δύσκολο να καταφέρουμε να ανταγωνιστούμε τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο» παραδέχθηκε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ