Κορωνοϊός: Ο Κρόος εξήγησε γιατί δεν θέλει να του μειώσουν τους μισθούς

Ο χαφ της Ρεάλ, Τόνι Κρόος, τάχθηκε κατά των περικοπών στους μισθούς και υποστήριξε ότι σε αυτήν την περίπτωση οι ποδοσφαιριστές κάνουν μια δωρεά που είναι... μάταιη. Η εξήγησε που έδωσε ο Γερμανός.

Οι περικοπές μισθών και οι συζητήσεις ανάμεσα σε ομοσπονδίες, λίγκες, διοικήσεις και ενώσεις ποδοσφαιριστών μονοπωλούν την ποδοσφαιρική επικαιρότητα το τελευταίο διαστημα. Άλλες ομάδες έχουν αποδεχτεί τις μειώσεις μισθών, ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες που συνδέονται με τον κορωνοϊό, και άλλες όχι.

Ο χαφ της Ρεάλ, Τόνι Κρόος, τοποθετήθηκε σε podcast του SWR Sport και τάχθηκε ενάντια στο ενδεχόμενο των μειώσεων, εξηγώντας τη στάση του: «Μείωση στον μισθό είναι σαν να κάνεις μια μάταιη δωρεά ή για το κλαμπ. Εγώ είμαι υπέρ των πληρωμών με βάση έχουν συμφωνηθεί και ο καθένας μας να κάνει λογικά πράγματα. Από όλους μας ζητείται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη και είναι πολλά τα μέρη στα οποία χρειάζεται να προσφέρουμε βοήθεια».

Με αυτόν τον τρόπο ο διεθνής μέσος ήθελε να δείξει ότι με τις περικοπές θα βοηθηθεί απλά το κλαμπ και πως δεν θα επωφεληθούν τα πιο ευάλωτα και μειονεκτούντα άτομα σε αυτήν την κρίση.

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ