aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚόλλησε στο Βαγιέκας και έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει Champions League η Σοσιεδάδ

Κόλλησε στο Βαγιέκας και έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει Champions League η Σοσιεδάδ

Σοβαρή θα πρέπει να παρουσιαστεί στις τελευταίες αγωνιστικές της La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία στο πλαίσιο της 34ης «στροφής», δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της μαχητικής Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1) και πλέον βλέπει τα όνειρα για Champions League να πετούν μακριά.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν είχε να κρίνει πραγματικά τίποτα, αφού Έλτσε και Οσασούνα έχουν ξεμπερδέψει εδώ και καιρό με τα θέματα παραμονής, οι δύο τους αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο». Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στ0 67’ ο Μπούντιμιρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει στο 84’ ο Μίλα και να ισοφαρίσει, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην τεράστια που κάνει για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία κατάφερε να πάρει η μαχητική Γρανάδα, μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην αδιάφορη Θέλτα. Η ομάδα από το Βίγκο προηγήθηκε στο 72’ με τον Ιάγκο Άσπας, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Βενεζουελάνος Ματσίς στο 90+2’ κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα και μειώνοντας τη διαφορά στον πόντο από Κάντιθ και Μαγιόρκα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ