aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚόλλησαν στη γραφειοκρατία οι Βραζιλιάνοι της Ρεάλ και δεν έχουν ισπανικό διαβατήριο

Κόλλησαν στη γραφειοκρατία οι Βραζιλιάνοι της Ρεάλ και δεν έχουν ισπανικό διαβατήριο

Προβλήματα με τη γραφειοκρατία αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι… ψάχνονται για να πάρουν στα χέρια τους το ισπανικό διαβατήριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Marca» ο Βινίσιους είναι θύμα της γραφειοκρατίας στην Ισπανία, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η αίτησή του για να πάρει ισπανικό διαβατήριο να έχει κολλήσει εδώ και δύο χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο Βινίσιους δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει τέτοιο ζήτημα, αφού και οι συμπαίκτες του αλλά και συμπατριώτες του, Ροντρίγκο και Μιλιτάο, βλέπουν επίσης τις προσπάθειές τους να μην προχωράνε.

Την ίδια ώρα, το γεγονός πως τα γραφειοκρατικά προβλήματα δεν επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές να πάρουν ισπανικό διαβατήριο, κόβει τον δρόμο αρκετών νεαρών για την πρώτη ομάδα. Τόσο ο Κούμπο όσο και ο Βινίσιους Τομπίας δεν έχουν… μέλλον στους Μαδριλένους, αφού οι θέσεις ξένων είναι καλυμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ