aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κλείνει» Σίντεϊ η Μπάρτσα

Σε συμφωνία με τον Σίντεϊ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρσελόνα, φέρεται να έχει έρθει η διοίκηση των Καταλανών, όπως υποστηρίζουν Ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 26χρονος αμυντικός, αποκτήθηκε από την Μπενφίκα το προηγούμενο καλοκαίρι, με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να χρωστά ακόμα 3 εκατ. ευρώ στους Πορτογάλους για τον Βραζιλιάνο στόπερ. Με την καλή χρονιά που πραγματοποίησε, τράβηξε τα βλέμματα και είχε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, όμως το… φλερτ με την Μπάρσα, μπλόκαρε κάθε άλλη επαφή.

Στην Βαρκελώνη, ψάχνουν έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς πίσω από τους Μασεράνο και Πικέ, υπάρχει ο «γυάλινος» Βερμάλεν και ο Ματιέ, ενώ ο Μπάρτα είναι πάρα πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Οι Καταλανοί, λοιπόν, βλέπουν στον Σίντεϊ έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει λύσεις, ενώ υπάρχουν και μη επιβεβαιωμένες φήμες ότι ο παίκτης ήδη περνάει από ιατρικά.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ