aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Καθάρισε» την Αλμερία σε πέντε λεπτά και παραμένει ψηλά η Σοσιεδάδ!

«Καθάρισε» την Αλμερία σε πέντε λεπτά και παραμένει ψηλά η Σοσιεδάδ!

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Ρεάλ Σοσιεδάδ! Η ομάδα του Αλγκουαθίλ χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε «σβηστά» με σκορ 2-0 εκτός έδρας την Αλμερία, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία και παραμένοντας στην τρίτη θέση της La Liga! Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, έμειναν στους 17 βαθμούς και τη 14η θέση, επικίνδυνα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

To πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και φάσεις, με τους γηπεδούχους να κρατούν αποτελεσματικά τη Σοσιεδάδ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σκοπό να ανεβάσουν ρυθμό και τα κατάφεραν άμεσα. Στο 47′ ο Νταβίντ Σίλβα άνοιξε το σκορ για τη Σοσιεδάδ, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ, όμως να μετράει τελικά κανονικά μετά από παρέμβαση του VAR.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μικέλ Μερίνο βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Αλεξάντερ Σέρλοθ, κι αυτός με ωραίο τελείωμα στη δεξιά γωνία έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς. Στο υπόλοιπο του αγώνα, η Σοσιεδάδ δεν απειλήθηκε και έφτασε τελικά στην άνετη νίκη με τελικό σκορ 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ