aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚαταιγίδα η Ρεάλ, πάτησε τη Σοσιεδάδ (vid)

Καταιγίδα η Ρεάλ, πάτησε τη Σοσιεδάδ (vid)

Επίδειξη ισχύος και… εξαφανίζεται στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις από το 10’, πήρε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-1 και πλέον έφτασε τη διαφορά στην κορυφή στους οκτώ βαθμούς.

Αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν ο Οϊαρθάμπαλ στο 10’ από το σημείο του πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Καρβαχάλ για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα εντός περιοχής.

Η απάντηση από τους Μαδριλένους ήταν εντυπωσιακή διά ποδός του Καμαβινγκά. Ο Γάλλος χαφ με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 40’ διαμόρφωσε το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μόντριτς με ένα εξίσου πανέμορφο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ στην πλήρη ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένα… μονότερμα προς την περιοχή των Βάσκων και το τρίτο γκολ της «Βασίλισσας» ήταν απλά θέμα χρόνου. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο 76’, με τον Μπενζεμά να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι , ενώ το τελικό σκορ έγραψε με πλασέ ο Ασένσιο έπειτα από ασίστ του Καρβαχάλ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ