aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚαι η Μπαρσελόνα στο κόλπο για Μπαπέ

Και η Μπαρσελόνα στο κόλπο για Μπαπέ

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, η Μπαρτσελόνα φέρεται να προσέγγισε το περιβάλλον του Κιλιάν Μπαπέ και μένει να φανεί αν τελευταία στιγμή οι «Μπλαουγκράνα» μπουν «σφήνα» στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Μπαπέ στα 180 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως η Μπαρσελόνα θα μπορούσε να μπει «σφήνα» τελευταία στιγμή στην υπόθεση. Η Μπαρσελόνα προσέγγισε τις τελευταίες ώρες τους εκπροσώπους του Γάλλου άσου προκειμένου να κάνει μια πρώτη διερευνητική κρούση.

Οι «μπλαουγράνα» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους προς το περιβάλλον του παίκτη, από το οποίο πήραν τη διαβεβαίωση πως ακόμα δεν έχει υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Μπαπέ τόνισαν στην Μπαρσελόνα ότι διάθεση τους είναι ο 18χρονος Γάλλος άσος να μετακινηθεί σε μία ομάδα όπου θα παίζει βασικός.

Στην Μπαρτσελόνα θεωρούν πως αυτό ίσως να μην είναι εγγυημένο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και εκτιμούν πως θα είχαν τύχη σε περίπτωση που αποφάσιζαν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους με μια πρόταση.

Φυσικά, το ενδιαφέρον της Μπαρσελόνα φαίνεται πως σχετίζεται με το ενδεχόμενο πώλησης του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτήν την περίπτωση άλλωστε η Μπαρτσελόνα θα έχει τη δυνατότητα να κοντράρει την προσφορά των 180 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που η πιθανή πώληση του Βραζιλιάνου άσου θα βάλει στα ταμεία των Καταλανών το αστρονομικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ