aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΙσπανίδα δημοσιογράφος κατήγγειλε σοκαριστικές απειλές από φίλους της Ρεάλ

Ισπανίδα δημοσιογράφος κατήγγειλε σοκαριστικές απειλές από φίλους της Ρεάλ

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης! Η δημοσιογράφος, Μαρία Μοράν, έγινε θύμα απειλητικών μηνυμάτων που στοχοποιούσαν τόσο εκείνη όσο και το 18 μηνών παιδί της.

Η Ισπανίδα φαίνεται πως με ερώτησή της στον Κάρλο Αντσελότι εκνεύρισε μια μερίδα φίλων των Μερένγκες. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Ιταλό τεχνικό αν θεωρεί πως ο Βινίσιους θα άξιζε κάποια αποβολή για τον τρόπο με τον οποίο διαμαρτύρεται στους διαιτητές.

Ο Αντσελότι απάντησε πως οι κίτρινες που δέχεται ο Βραζιλιάνος αρκούν και χαμογέλασε, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχαν όλοι τόσο ψύχραιμη αντίδραση.

Η Μοράν στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία μηνύματα που δέχθηκε στα social media, τα οποία προσέβαλαν εκείνη και το μωρό της. «Λένε ότι με βιάζουν, ότι η 18 μηνών κόρη μου είναι μπ@στ@ρδη, τέτοιες προσβολές σε ένα μωρό… ΟΛΑ θα αναφερθούν στην Εθνική Αστυνομία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ