aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΙσοπαλία στη Μαδρίτη και χαμένη ευκαιρία για την Μπέτις

Ισοπαλία στη Μαδρίτη και χαμένη ευκαιρία για την Μπέτις

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των Χετάφε και Μπέτις στην έδρα της πρώτης για την 34η αγωνιστική της La Liga.

Ένα αποτέλεσμα που στέρησε από τους -εσχάτως Κυπελλούχους Ισπανίας- φιλοξενούμενους την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπιλμπάο, ώστε μειώσουν στον ένα βαθμό την απόστασή τους από την τετράδα. Έτσι, ανέβηκαν στους 58 πόντους (5οι), όντας στο -3 από τους «ροχιμπλάνκος». Από την άλλη, η Χετάφε παρέμεινε στην 15η θέση, πηγαίνοντας στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα του ματς, η Μπέτις -των αρκετών αλλαγών- ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Δημιούργησε φάσεις με σημαντικότερες όλων την κεφαλιά του Πετσέλα στο 2′ και το δυνατό σουτ του Φεκίρ στο 43′. Σ’ αμφότερες τις περιπτώσεις ο Σόρια έβαλε το «στοπ». Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βερδιμπλάνκος» κατέβασαν ταχύτητα, χωρίς βέβαια να δεχτούν και ιδιαίτερη πίεση. Ως εκ τούτου, το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ