aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΊντερ: Επέστρεψε με κάθε επισημότητα ο Λουκάκου (vid)

Ίντερ: Επέστρεψε με κάθε επισημότητα ο Λουκάκου (vid)

Η Ίντερ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, με βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος της ομάδας, Στίβεν Ζανγκ υποδέχεται τον Βέλγο σέντερ φορ.

Ένα χρόνο μετά την πώληση του στην Τσέλσι αντί 113 εκατομμυρίων ευρώ ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην αγαπημένη του Ίντερ. Μετά από μια μέτρια σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο θηριώδης σέντερ φορ θα φορέσει για, τουλάχιστον, ακόμα μια σεζόν τη φανέλα των «Νερατζούρι», καθώς οι Κυπελλούχοι Ιταλίας τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Μιλανέζοι έδωσαν ενοίκιο 10 εκατομμυρίων ευρώ στους «Μπλε» και θα καλύψουν εξ ολοκλήρου το «βαρύ» συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού.

To πρωί της Τετάρτης (29/6) ο «Big Rom» έφτασε στο Μιλάνο, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον ανακοινώθηκε επίσημα η μεγάλη επιστροφή. Οι «Νερατζούρι» ανέβασαν βίντεο στα Social Media με τον πρόεδρο της ομάδας, Στίβεν Ζανγκ να υποδέχεται τον 29χρονο φορ.

«Γύρισα μωρό μου! Είμαι πολύ χαρούμενος. Κράτησα την υπόσχεσή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων o Λουκάκου, ο οποίος στην προηγούμενη θητεία του έπαιξε σε 95 ματς, σκόραρε 64 γκολ, μοίρασε 16 ασίστ και ήταν MVP στην πρωταθληματική πορεία της Ίντερ τη σεζόν 2020-21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ