aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΙνιέστα: «Είμαι σίγουρος για τον Τσάβι»

Ινιέστα: «Είμαι σίγουρος για τον Τσάβι»

Οι δυο τους αποτέλεσαν κορυφαίο δίδυμο μέσων στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι «Διόσκουροι» του ισπανικού ποδοσφαίρου, υπήρξαν επί σειρά ετών, οι «κινητήριοι μοχλοί» τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο και στην «ρόχα», κατακτώντας κάθε… διαθέσιμο τρόπαιο.

Σήμερα, ο 37χρονος Ινιέστα, εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο στην Ιαπωνία με τα «χρώματα» της Βίσελ Κόμπε, ενώ ο Τσάβι ακολουθεί την προπονητική, και πλέον, αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αναλαμβάνοντας σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Και ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του Τσάβι, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό το νέο εγχείρημα του 41χρονου προπονητή:

«Θα ταίριαζε τέλεια, αυτό είναι σίγουρο. Όχι μόνο λόγω των όσων μπορεί να γνωρίζει για τον σύλλογο, αλλά επειδή είναι προετοιμασμένος για αυτό. Αυτό είναι λοιπόν το πιο σημαντικό πράγμα, όχι μόνο για το τι αντιπροσωπεύει ως Τσάβι, αλλά ως προπονητής και για το πώς είναι προετοιμασμένος για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση. Πρώτα από όλα, του εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει, γιατί έχει προετοιμασθεί για μια τέτοια στιγμή και είναι πολύ ενθουσιασμένος που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση. Ελπίζω να υπάρξουν οι συνθήκες για να επιτύχει. Του εύχομαι τα καλύτερα. Για εκείνον ως συμπαίκτη, όπως για την Μπάρτσα και για τον σύλλογο φυσικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ