aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΙγκουαΐν: «Πέτυχα 26 γκολ και έφεραν Κακά και Μπενζεμά»

Ιγκουαΐν: «Πέτυχα 26 γκολ και έφεραν Κακά και Μπενζεμά»

Τον τελευταίο χρόνο, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν αγωνίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Με συνέντευξή του στο «ESPN», o 33χρονος φορ αναφέρθηκε στο διάστημα που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου βρέθηκε για μια επταετία, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ, με 264 συμμετοχές και 121 γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος Αργεντινός άσος εξέφρασε τα παράπονά του προς τη διοίκηση των «μερένχες», κατηγορώντας την εμμέσως πλην σαφώς πως δεν τον στήριξε ουσιαστικά ποτέ, ακόμα και όταν πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειχνε ικανός να αναλάβει το μεγάλο βάρος της γραμμής κρούσης.

«Τη χρονιά που εγώ πέτυχα 26 γκολ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο 27, έφεραν εκείνο το καλοκαίρι τους Κακά και Μπενζεμά. Εκεί σκέφτηκα, πόσα γκολ πρέπει ακόμα να πετύχω…; Με τον Καρίμ Μπενζεμά είχαμε έναν υγιή ανταγωνισμό, ήρθε και μου έβγαλε τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι ένας τρομερό “9αρη”…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ