aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ρεάλ έτοιμη για Μπαπέ λόγω Financial Fair Play!

Η Ρεάλ έτοιμη για Μπαπέ λόγω Financial Fair Play!

Ίσως το Colpo Grosso του καλοκαιρού βρίσκεται ακόμα πίσω! Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει το επικείμενο αποτέλεσμα έρευνας από την UEFA, το οποίο θα μπορούσε να επιβάλει κυρώσεις στην Παρί ΣΖ για παραβίαση του Financial Fair Play. Σε αυτή την περίπτωση ο γαλλικός σύλλογος, όπως αναφέρει σήμερα η ισπανική εφημερίδα AS, θα αναγκαστεί να πουλήσει ένα από τα αστέρια του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να ασκήσει τη Δευτέρα το δικαίωμα αγοράς για τον Μπαπέ, πληρώνοντας 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό, σπάζοντας έτσι το οικονομικό φράγμα της UEFA, τους μισθούς, τα συμβόλαια και την ισορροπία μεταξύ εσόδων και δαπανών.

Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να σπρώξει τον Μπαπέ στην αγκαλιά της Ρεάλ Μαδρίτης, μίας και έχουν κλείσει ήδη οι αγορές της Αγγλίας και της Ιταλίας. Η UEFA επανέλαβε την έρευνα για τους λογαριασμούς της Παρί ΣΖ στις 18 Ιουλίου, κάτι που ο πρόεδρος της LaLIga, Χαβιέ Τεμπάς, επιβεβαίωσε χθες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ