aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ρεάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Φραν Γκαρθία από τη Ράγιο

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Φραν Γκαρθία από τη Ράγιο

Έψαχνε την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας καθ΄ όλη τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Και η πρώτη «ένεση» για το αριστερό φτερό είναι ο γνώριμός της, Φραν Γκαρθία, ο οποίος εντυπωσίασε φέτος με τη Ράγιο Βαγιεκάνο κι επέστρεψε επίσημα πια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη Βασίλισσα να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 23χρονος μπακ, ξάδερφος του Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης, πωλήθηκε για δύο εκατ. ευρώ στη Ράγιο το 2021 μετά από μια επταετία στα τμήματα υποδομής των Μερένγκες και στην Καστίγια, έχοντας κάνει και ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα σε ματς Κυπέλλου το 2018.

Τη φετινή σεζόν δεν έχασε ματς στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα των Φρανχιρόχος και ο Κάρλο Αντσελότι με τη διοίκηση της Ρεάλ αποφάσισαν να ενεργοποιηθεί η οψιόν επαναγοράς που είχε τεθεί στο συμβόλαιό του, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γκαρθία γίνεται έτσι μόλις ο δεύτερος καθαρόαιμος αριστερός μπακ στο ρόστερ της Βασίλισσας πίσω από τον «εύθραυστο» Φερλάν Μεντί, ενώ αποτελεί και το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» της μεταγραφικής περιόδου μετά την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ