aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ρεάλ «αφήνει» Μπέιλ και Μαρσέλο

Η Ρεάλ «αφήνει» Μπέιλ και Μαρσέλο

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ως στόχο την εξασφάλιση πόρων από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό, είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τόσο τον Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και τον Μαρσέλο. Και σε αυτούς, θα πρέπει να προστεθούν οι «φευγάτοι», Ραφαέλ Βαράν, Λούκα Γιόβιτς, Ντάνι Θεμπάγιος, Ισκο, Αλβάρο Οντριοθόλα, Μαριάνο και Μπραχίμ Ντίαζ.

Ο 31χρονος Ουαλός και ο 33χρονος Βραζιλιάνος, διανύουν το τελευταίο έτος του συμβολαίου τους με την Ρεάλ (σ.σ. αμφότερα λήγουν τον Ιούνιο του 2022) και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θα προτιμούσε να… γλιτώσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ που θα πρέπει να τους καταβάλει (σ.σ. 21 ο Μπέιλ και 16 ο Μαρσέλο).

Ωστόσο, ο έμπειρος Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, ενώ ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει μετά το τέλος του EURO 2020.

Καθοριστικό ρόλο, θα διαδραματίσει και ο σχεδιασμός του Κάρλο Αντσελότι για τους δύο ποδοσφαιριστές, όμως το βέβαιο είναι πως ο Πέρεθ θέλει να συγκεντρώσει περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να μπορέσει να κινηθεί για την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ο Ζιλ Κουντέ και ο Πάου Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ