aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Η Παρί θέλει να αντικαταστήσει τον Μπαπέ με τον Ρονάλντο»

«Η Παρί θέλει να αντικαταστήσει τον Μπαπέ με τον Ρονάλντο»

Νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά από την Ιταλία, αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο το ερχόμενο καλοκαίρι, αν κι εφόσον το μεγάλο της αστέρι, Κιλιάν Μπαπέ πουληθεί.

Συγκεκριμένα, η «Tuttosport» τονίζει πως ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ και πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες το καλοκαίρι να μετακομίσει στη Μαδρίτη, για λογαριασμό των «μερένγκες». Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν στην Ισπανία ανέφεραν, πως ο Μπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μαδριλένους για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό προκάλεσε την αναστάτωση των ανθρώπων της Παρί, καθώς σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να αντικαταστήσουν τον Μπαπέ με ένα… μεγάλο όνομα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα σε περίπτωση που ο Μπαπέ πουληθεί το καλοκαίρι στους Μαδριλένους, τότε οι Παριζιάνοι θα επιχειρήσουν να κάνουν το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του «CR7».

Βέβαια, οι ιθύνοντες του γαλλικού επιθυμούν την παραμονή του 22χρονου επιθετικού στο Παρίσι, γι’ αυτό κι επιταχύνουν τις διαδικασίες για να του εξασφαλίσουν νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, έως τώρα δεν φαίνεται πως υπάρχει… φως στο τούνελ.

Ο Μπαπέ από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ωστόσο ζήτησε χρόνο από την διοίκηση για να πάρει την απόφαση του. Μία απόφαση που θα την πάρει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς θέλει να δει αν η ομάδα του καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League. ​Αν ο στόχος επιτευχθεί τότε θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο, αν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως ο ίδιος περιμένει, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Οσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η «Tuttorsport» υπογραμμίζει πως ο Πορτογάλος άσος δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το Τορίνο και πως η Γιουβέντους δεν σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή την πώλησή του. Για να πείσει πάντως την «Γηραιά Κυρία» η Παρί είναι διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι και τον Μάουρο Ικάρντι, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ